kemal sunal filmleri 2012 Emo Erkek Kıyafetleri ve Resimleri | Kemal Sunal Filmleri | Paylaşım Kralı

Beğendiysen Paylaş:)


2012 Emo Erkek Kıyafetleri ve Resimleri

24 Eylül 2012 Pazartesi yazildi.

Yeni çağa ayak uydurmak suretiyle, çoğu yerde kolaylıkla görebileceğiniz emo erkek saç modelleri ve resimleri yeni yılın modası haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca epey tutulmuş olan bu modeller gençlerimizin ilgisini bir hayli üzerine toplamış görünüyor. Sokakta gezerken, okulda ve bir çok yerde bu gibi arkadaşları görmek mümkün. Bazılarına açıkcası hiç yakışmıyor diyebiliriz. Süs köpeği tarzında yapmış oldurdukları uyduruk kıyafetleri ve saç modelleri ile göz zevkimizin içine etmekteler. Bence herkes kendine yakışanı yapsın kendi gibi olsun. Ona buna özenmek yerine kendinize bir stil yapın derim. Anlaşılan bu kıyafetler bu yıl çok tutacağa benziyor.

emo erkek, kıyafetleri

2012 emo erkek kıyafeti

erkek emo siyah elbise

2012 karizma erkek kıyafetleri

yeni emo resimleri

emo saç şekilleri 2012

Üstte görmüş olduğunuz resimler güzel ancak bu arkadaş, "ağzımı açtım ağzıma verin" tarzında bir fotoğraf çekmiş. Kendisini trajikomik bir durumun içine sürüklediğinin farkında bile değil. Böylesi süs köpeklerini dikkate almadan siz kendi yolunuza gidin bence dostlarım. İşin iyisi kendinize yakışan bir model seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Emo Saç Modeli Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar, öncelikle kendinize bir saç düzleştirici almanız şart. Ondan bundan alırım düşüncesini geçin. Bu devirde kim kime ne verir ki? :) Önce bir banyo yapın ve şampuan kullanmayı ihmal etmeyin ki saç iyice yumuşasın ve daha sonra fön makinesi ile iyice kurutun saçınızı korkmayın. Kuruttuktan sonra saç düzleştiricinizi fazla açarsanız saçı yakarsınız aman buna dikkat edin az da açarsanız tam istediğiniz gibi bir düzleştirme olmayacaktır. Eğer derecesini siz ayarlıyorsanız, bilen birine sorun veya saçı yaka yaka öğrenirsiniz nasılsa :) ama bunun derecesi kendiliğinden ayarlı olanları da var onlardan almanızı tavsiye ederim.

Saçınızın her bölgesine bu düzleştirici sayesinde bastırarak düzleştirme işlemini tamamlayın. Zaten artık jöleye de para vermezsiniz. Olan zavallı babanıza olur ki her ay fatura da bir artış görünce siniri tepesine çıkar adamcağızın. Evet arkadaşlar, bu kadar basit aklınıza kalan birşey olursa yazın elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağım. Justin bieber saç modeli gibi yapmak istiyorsanız o kolay tabi :) bazısı kirpi gibi yapar bazısı masum tarz dünya da binbir türlü insan var.
Seocuk 9 von 10vermek istediğiniz puanOy 5 Kritik

0 yorum :